Unohdin viime lomilla kirjoittaa tänne. Eli tosiaan viime viikon perjantaina oli vala, jonka jälkeen saatiin suojelumiehinä laittaa pesulaput takkeihin merkiksi. Toissapäivänä alkoi aliupseerikurssi 1, ja saatiin oppilaan lätkät takkeihin. Eipä sitä kauaa tarvinnut esitellä itseään suojelumiehenä, vajaan viikon vaan. 

On taas mennyt välillä paremmin, välillä huonommin. Lähettiin perjantaina Tampereelle porukalla ja syömään ihan alkajaisiksi. Sitten porukka meni hotelliin ja muualle vaihtaan siviilivaatteita päälle ja tälläytymään baari-iltaa varten. Paras kaveri punkkasi hiihtoloman ajan mun kämpillä, koska työpaikka oli sopivasti ihan tässä mun kämpän lähellä. Kerroin sille sitten, että oon kotona puol kuuden aikoihin, jonka jälkeen puhelin teki äkkikuoleman, eikä enää suostunut latautumaan tai pysymään päällä. Sitten muistin, että olin menossa sinne syömään, enkä mitenkään pystynyt kaverille sitä ilmottamaan. Arvatenkin se soittelee koko suvun läpi ja kyselee onko musta kuulunut. Just niin huolissaan se varmaan siellä kotona olisi :D Noooh menin tosiaan sinne syömään, ja kerkesin inttikavereiden kanssa käydä Alkossakin. Kotio ku pääsin, niin olihan se kaveri joo ollut ihan huolesta sekasin :'D Mutta ei kuitenkaan ollut suvulle vielä soitellut ku vaan yhdeltä kaverilta kysellyt. 

Ennen baariin lähtöä kävin verkkokauppa.comissa ostamassa uuden puhelimen, koska ton edellisen takuu meni tietysti umpeen just 17.1. eli vähän reilu kuukausi sitten. Mikä ylläri. Sit äkkiä kotio, uusi luuri latautumaan, ja sit tyttö lähti kylppäriin tälläämään itseään baaria varten. Kympin jälkeen pääsin bussipysäkille ja kaupunkiin. Hotellissa aloteltiin ja siitä Roskaan jatkamaan. Ihan jees meininki, muutamia pikkujuttuja lukuunottamatta. Lopulta oli tarkotus mennä koko 10-päisen porukan kesken hotellihuoneeseen joka oli tarkotettu ehkä 4-5 hengelle. Itse kuitenkin viime hetkellä päätin sittenkin lähteä kotiin yöksi kamun viereen :D