Paras kaveri tuli uuden vuoden aattona mun luokse punkkaamaan. Hain hänet asemalta ja mentiin yhdessä Lapinniemen kylpylään lillumaan, ja sen jälkeen jäätiin vielä pitsalle ennen kuin palattiin kämpille. Maisteltiin siinä sitten viiniä ja käytiin tädin luona kylässä. Melko hiljainen ilta, mutta se kelpasi oikeen hyvin sellasenaan.

Jossain määrin olo on vähemmän jännittynyt kun on hyvässä seurassa. Ei kokoajan tule stressattua inttiin lähtöä. Se on jännä tunne sinänsä, samalla kun toivois, että nämä päivät menis nopeammin että pääsis äkkiä sinne, niin samalla voivottelee mielessään sitä, kuinka vähän aikaa on enää jäljellä.

Viimeiset pari päivää olen tässä yrittänyt rukata tuota unirytmiä semmoseen kuntoon, ettei aamuheräämiset mene heti alusta ihan penkin alle :D Tässä lomaillessa on tullut mentyä nukkuun vasta aamun tunneilla, ja heräilty joskus iltapäivällä.

Tänään on luvassa kämpän laittaminen siihen kuntoon, ettei täällä esimerkiksi ruuat kävele kahden viikon päästä ovelle vastaan. Eli jääkaapista pitäis pistää pois kaikki semmoset ruuat, mitkä ei kahta viikkoa tule säilymään, olen kyllä pyrkinyt ostamaan vain tarvittavia aineksia ja niin vähän, ettei mitään tarvisi ainakaan hukkaan heittää. Biojäteastia pitää ehdottomasti muistaa tyhjätä, pahvit ja muovit vois toki myös käydä tyhjentämässä. Tiskikone täytyy varmaan pyöräyttää käyntiin vielä tänään ja hoitaa tyhjäksi, ettei jää mitään tiskiä sinne haisemaan.

Kaveri ehdotti, että otettaisiin musta semmoset ennen-kuvat, joihin voisi sitten vuoden päästä verrata uutta itseäni. Sikäli-mikäli armeijassa mitään muutosta kroppaan edes tapahtuu. Oon toki jo valmiiksi jossain määrin lihaksikas, mutta sittenhän sen näkee. Ihan hyvä idea.

Alla ihan viimeisimpiä musta otettuja kuvia. Tämä on omasta mielestä paras, kun siinä näkyy selkälihoja, sekä paljon puhutut pakarat ;D Pahoittelen, jos tämä kuva on ollut esillä jo ihan ärsyttävyyteen asti. 

JMJ_5007.jpg

 

Sit vielä tänään pitäis käydä kaupassa hakemassa jotain semmosta evästä, millä pärjää huomenna. Olen kuitenkin melko aikaisin lähdössä, nimittäin juna lähtee jo 8:07. Säkylässä pitäisi olla klo 16 mennessä, itse tulen todennäköisesti olemaan siellä jo aamupäivän puolella. Siinähän on enemmän kuin tarpeeksi aikaa hakea kamoja ja asettua taloksi.